SENSAS Barcelona no som un Room Escape!

No som un Escape Room, som una experiència d’entreteniment, d’aprenentatge i amb consciència solidària !

La proposta que fa SENSAS Barcelona és una experiència de 2 hores en les que enfrontem als jugadors a diferents tallers de privació sensorial, en els que haurán de posar-se a prova a ells mateixos i al equip, per intentar superar el màxim de tallers possibles i conseguir el major numero d’amulets dels sentits, uns amulets que al final de cada partida es traduiran en una donació a la fundació AURA que treballa en pro de l’inserció social i laboral de persones amb sindrome de Down.

No podem obviar algunes semblançes amb els room escapes, ja que som una experiència indoor en la que s’han de superar certes proves, pero no tenim el mateix funcionament ni ens mouen els mateixos objectius. Noslatres no volem que intenteu escapar d’enlloc, volem que feu un viatge cap endins per explorar com funcionem mentre gaudiu com nens durant dues hores amb amics i familia.

Us atreviu a ser dels primers a provar l’experiència SENSAS?