Celebra un Aniversari diferent amb SENSAS Barcelona!

Ens anem fent grans i els nostres sentits ja no son el que eren… O sí?
Posa’ls a prova amb SENSAS Barcelona!

SENSAS és una experiència sensorial única a Catalunya on poder celebrar el teu aniversari amb familia i amics!  Una manera divertida e inusual de redescobrir els teus 5 sentits en dues hores d’entreteniment i riures garantits!

Si ja t’hem conquistat, això t’encantarà, per cada prova superada, se us premiara amb un amulet! Els amulets es converteixen al final del joc en donacions per a l’associació …….x……. Quants més amulets conseguiu durant el joc més gran sera la suma de la donació. 

Si! Has llegit bé! Gràcies al vostre coratge i valentia estareu col·laborant amb l’associació ……x…… que treballa amb persones amb algun tipus de discapacitat.

Veniu a donar el millor de voslatres!
Us esperem a SENSAS!